facebook tracking
Avdelning

Praktik & Examensarbete

Connect

Spendrups har många olika yrkesområden. Det innebär att vi erbjuder möjligheter för studenter från en mängd olika utbildningar och inriktningar och tar emot i den mån vi har möjlighet. Vi tar årligen emot ett antal praktikanter och har goda erfarenheter från studenter som valt att genomföra examens- och uppsatsarbeten hos oss. Du är välkommen att vända dig till oss om du har en idé för ett examensarbete som du tror kan utveckla vår verksamhet.

Vår huvudinriktning och den grupp som vi prioriterar i första hand när det gäller praktik är de skolor som vi har ett nära samarbete med och de som läser på universitet/högskola, eller nyligen har avslutat en utbildning där, i linje med vårt långsiktiga behov av kompetens.

Vi sparar din ansökan i två månader för att bevaka en möjlighet till praktikplats – därefter är din förfrågan om praktik inte längre aktuell. Har du därmed inte hört något från oss inom två månader kan du alltså räkna med att vi för tillfället tyvärr inte har möjlighet att erbjuda dig någon praktikplats.

Arbetsplats och kultur

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Som anställd på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Jobbar du redan på Spendrups?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@spendrups.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor