Våra värderingsstipendier

Varje år delar vi ut diplom för Stolthet, Äkthet, Nyskapande, Handlingskraft och Välkommen in till olika delar av Spendrups.

Grattis till våra vinnare av värderingsstipendier 2019!

 • Äkthet. "För mig betyder Äkthet att det vi säger och det vi gör alltid måste hänga ihop. Jag tänker också i termer av: ”Ärlighet varar längst” och ”Liten tuva stjälper ofta ett stort lass” i den meningen att även om allt är bra på det stora hela så kan folks förtroende för oss skadas av en mindre detalj som just inte är tillräckligt äkta", säger Sisko.

  Jonas pers, Riitta Mattsson, Sisko Nautsch-Rönnmark, Malin Fredriksson, Mikael Norberg & Monika Öberg

  Avdelningen för Central Kvalitet & Miljö, Spendrups

 • Handlingskraft betyder för oss att antingen själv eller tillsammans med andra se till att ta ansvar för att lösa uppkomna problem och på bästa möjliga sätt lösa dessa med tillfredsställande resultat. Att inte vara rädd för att prova nya saker och utmana arbetssätt för att ständigt förbättra sitt arbete.

  Björn Deborg, Tor Brambeck och Nicklas Glimstad Gozzi

  Inköp, Central planering & Kundmarknad, Spendrups

 • Att få vinna kategorin Nyskapande är otroligt roligt men också logiskt, när det ju är just nyskapande som hela arbetet med KrogVis har varit. Vi har brutit ny mark både internt och mot kund, där mottagandet i början var lite avvaktande och skeptiskt. Men genom att våga tro på konceptet och hela tiden utveckla det vidare har vi visat att det går att göra nytt!

  Monica Nordqvist

  Chef för KrogVis & KrogResor på Restaurang

 • - Att känna Stolthet i det dagliga arbetet kan vara så mycket, men i min roll är jag oftast en del av ett lag där analysen är en del av en helhet. Det är inte svårt att känna stolthet i alla de fina prestationerna vi gjort på DVH/SSC gjort de senaste åren, säger Dan. För Marcus är det viktigt att vara en god ambassadör för företaget: - Att känna att man är en del i framgångssagan Spendrups är något jag tycker att alla medarbetare ska känna sig stolta över. I mitt arbete handlar stolthet mycket om att känna glädje i det jag gör, vara nyfiken på morgondagen och att hela tiden sträva efter förbättring genom att utmana, utveckla och effektivisera.

  Marcus Ahlmén och Dan Ärlund

  Affärsanalytiker, Spring Wine and Spirits & Kategorianalytiker, Spendrups

Vinnarna av vårt allra första Välkommen in-stipendium

Jobbar du redan på Spendrups?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@spendrups.se