facebook tracking

VAD GÖR DU PÅ SPENDRUPS?

- En massa olika saker. Till viss del jobbar jag i vårt laboratorium med mikrobiologiska, kemiska och sensoriska analyser av öl, läsk, cider och vatten samt med utveckling av laboratoriets metoder. Förutom det håller jag en del utbildningar och har ansvar för olika projekt inom livsmedelssäkerhet.

VARFÖR KOM DU TILL SPENDRUPS?

- Jag är utbildad livsmedelsagronom och hade bott i England i några år när jag och min man bestämde oss för att flytta tillbaka till Sverige. Jag lockades mycket av att Spendrups är ett familjeföretag och inte en stor koncern.

VILKEN AV DINA ARBETSUPPGIFTER GILLAR DU BÄST?

- Alla! Jag trivs med att ha ett så varierat arbete. Att vara med i förbättringsprojekt är extra roligt. När vi skulle investera i en ny tappningslinje för ett par år sedan åkte jag till vår leverantör i Frankrike för att vara med på valideringen av en komponent i tappmaskinen.

VILKA ÄR DE FRÄMSTA UTMANINGARNA I DITT JOBB?

- Att hela tiden se till att hålla deadline. Det kan vara frustrerande ibland när problemen hopar sig, men det känns väldigt bra när vi har lyckats lösa ett uppdrag och alla parter har blivit nöjda.

SPENDRUPS HAR ETT TYDLIGT HÅLLBARHETSFOKUS. HUR PÅVERKAR DET DIG?

- Det är jättebra att Spendrups tar ett stort miljöansvar, det gör mig stolt som anställd. Vi källsorterar och återanvänder mycket av vårt förpackningsmaterial. Vi har också checklistor som vi anstränger oss för att följa.

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ SPENDRUPS?

- Var inte rädd för att flytta till en ny ort. Jag flyttade till Ludvika för jobbets skull, trots att jag inte har någon anknytning hit. Ta chansen även du först bara erbjuds ett vikariat. Så var det för mig, och jag blev kvar.

Jobbar du redan på Spendrups?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@spendrups.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor