facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect


 • Försäljningsdivision Restaurang, Systembolaget

Försäljningsdivisionen ansvarar för två framgångsrika affärer. Restaurangaffären utgör grunden för Spendrups ställning som ett oberoende svenskt bryggeri- och familjeföretag och kompletteras av Systembolagsaffären med sitt unika detaljhandelsmonopol.


Med familjeföretaget Spendrups värderingar och förhållningssätt som utgångspunkt strävar divisionen efter att alltid vara det bästa bryggeriet. Vi är dryckesspecialisten med marknadens mest attraktiva dryckes- och tjänsteerbjudande för både små och stora restaurangföretag. Inom ramen för Systembolagets affärsmodell arbetar divisionen långsiktigt och proaktivt med att utveckla sortimentet och samarbetet.

Divisionen har 120 engagerade medarbetare som arbetar med att utveckla långsiktiga kundrelationer och affärer. De huvudsakliga verksamhetsområdena är nationella säljorganisationer, restaurangservice, kundcenter samt affärsutveckling.

 


 • Försäljningsdivision Dagligvaruhandel, Servicehandel och Spendrups International

Divisionens uppdrag är att inom den svenska dagligvaru- och servicehandeln, genom ett långsiktigt försäljningsarbete, skapa givande relationer med centrala kunder och enskilda butiker samt vara en rådgivare i frågor som rör produkter samt kategoriutveckling. Utöver det skall säljorganisationen ta ansvar för att våra varumärken framhävs på bästa sätt.

Divisionen har även ansvaret för att utveckla Spendrups affär utanför Sverige. Avdelningen ”Spendrups International” ansvarar för att utveckla Travel Retail affären, som bland annat inkluderar Gränshandel och Taxfree. Den ansvarar också för Spendrups globala exportverksamhet.

Divisionen, total sett, har drygt 50 medarbetare och inkluderar även centrala kundfunktioner samt stödfunktionerna Affärssupport och Kundmarknad.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Som anställd på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Vårt erbjudande

Det finns många anledningar till varför våra anställda trivs på jobbet. Alla är dock rörande överens om att detta är vad Spendrups erbjuder Dig som anställd

 • ETT PERSONLIGT BRYGGERI

  Vi är och förblir ett familjebryggeri där alla strävar efter att vara ärliga, närvarande och äkta i våra relationer och i vårt arbete. Det innebär att vi har vi ett öppet förhållningssätt, är lyhörda och välkomnar andra in i vår värld. Tillsammans skapar och bevarar vi en familjekänsla som kännetecknas av gemenskap och delaktighet.

 • UTMANING

  Med vår moderna anläggning och duktiga medarbetare skapar vi inte bara en svensk dryckeskultur, vi utvecklar och utmanar den. Vi är ständigt i rörelse och för oss är stillestånd detsamma som tillbakagång. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med utmanande och varierande arbetsuppgifter och med en tydlig process för mål och prestation.

 • ANSVAR

  Vi tror på den egna förmågan samt att ta eget ansvar för sitt handlande som en avgörande del i utvecklingen av våra medarbetare och verksamhet. Vi delegerar ansvar och befogenheter så långt som möjligt och vår ledningsfilosofi betonar vikten av att skapa arbetsglädje och motivation genom att stimulera alla att ta i anspråk hela sin kompetens, kunnande och ambition i sitt arbete.

Vårby allé 39
143 03 Vårby, Stockholm Vägbeskrivning 08-672 77 00

Grängesberg

Ludvikavägen 10
772 80 Grängesberg Vägbeskrivning Telefon: 0240-880 00

Gävle

Beckasinvägen 9
803 09 Gävle Vägbeskrivning

Göteborg


412 50 Göteborg Vägbeskrivning

Hällefors

Grythyttans Livsmedelsby
712 95 Hällefors Vägbeskrivning Telefon: 0591-688 00

Jönköping

551
331 72 Forsheda Vägbeskrivning

Kristianstad


29132 Kristianstad Vägbeskrivning

Malmö

Solbacksvägen 4
217 63 Malmö Vägbeskrivning 08-672 77 00

Mariestad


542 30 Mariestad Vägbeskrivning

Norrköping


602 32 Norrköping Vägbeskrivning

Sundsvall


85230 Sundsvall Vägbeskrivning

Visby

St:Hansgatan 47
621 56 Visby Vägbeskrivning

Övriga Sverige


Övriga Sverige Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Spendrups?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@spendrups.se
 • Elisabeth Zitoun
 • Evelina Hellberg
 • Fredrik Öbom
 • Hans Lindgren
 • Karin Åhman
 • Karin Eriksson
 • Markus Nordvall
 • Matilda Persson
 • Patrik Söderström
 • Peter Berg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor