facebook tracking
Avdelning

Sommarjobb

Connect

Sommaren är en högsäsong för oss och vi tar in en mängd olika sommarjobbare till våra olika verksamhetsorter. Sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta på Spendrups och för rätt person kan det vara början på en spännande framtida hos oss.

Många av våra sommarjobb finns inom Varuförsörjningen till avdelningarna produktion och logistik där det förekommer skiftarbete. Ansökningstiden startar i början av året.

Inom produktionen söker vi i huvudsak operatörer och tekniker och ser därför gärna att du har en utbildning med inriktning teknik/natur/livsmedel. Till logistik söker vi främst dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.

 

 • För att sommarjobba hos oss ska du vara 18 år när du börjar din anställning.
 • Ansökningsperiod för sommarjobb startar i januari och pågår till under våren och rekrytering sker löpande.
 •  

  Connect

  Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

  Alla jobb

  1000 medarbetare

  Arbetsplats och kultur

  Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

  Som anställd på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

  Vårt erbjudande


  Det finns många anledningar till varför våra anställda trivs på jobbet. Alla är dock rörande överens om att detta är vad Spendrups erbjuder Dig som anställd: 

  • ETT PERSONLIGT BRYGGERI

   Vi är och förblir ett familjebryggeri där alla strävar efter att vara ärliga, närvarande och äkta i våra relationer och i vårt arbete. Det innebär att vi har vi ett öppet förhållningssätt, är lyhörda och välkomnar andra in i vår värld. Tillsammans skapar och bevarar vi en familjekänsla som kännetecknas av gemenskap och delaktighet.

  • UTMANING

   Med vår moderna anläggning och duktiga medarbetare skapar vi inte bara en svensk dryckeskultur, vi utvecklar och utmanar den. Vi är ständigt i rörelse och för oss är stillestånd detsamma som tillbakagång. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med utmanande och varierande arbetsuppgifter och med en tydlig process för mål och prestation.

  • ANSVAR

   Vi tror på den egna förmågan samt att ta eget ansvar för sitt handlande som en avgörande del i utvecklingen av våra medarbetare och verksamhet. Vi delegerar ansvar och befogenheter så långt som möjligt och vår ledningsfilosofi betonar vikten av att skapa arbetsglädje och motivation genom att stimulera alla att ta i anspråk hela sin kompetens, kunnande och ambition i sitt arbete.

  Vårby allé 39
  143 03 Vårby, Stockholm Vägbeskrivning 08-672 77 00

  Grängesberg

  Ludvikavägen 10
  772 80 Grängesberg Vägbeskrivning Telefon: 0240-880 00

  Gävle

  Beckasinvägen 9
  803 09 Gävle Vägbeskrivning

  Göteborg


  412 50 Göteborg Vägbeskrivning

  Hällefors

  Grythyttans Livsmedelsby
  712 95 Hällefors Vägbeskrivning Telefon: 0591-688 00

  Jönköping

  551
  331 72 Forsheda Vägbeskrivning

  Kristianstad


  29132 Kristianstad Vägbeskrivning

  Malmö

  Solbacksvägen 4
  217 63 Malmö Vägbeskrivning 08-672 77 00

  Mariestad


  542 30 Mariestad Vägbeskrivning

  Norrköping


  602 32 Norrköping Vägbeskrivning

  Sundsvall


  85230 Sundsvall Vägbeskrivning

  Visby

  St:Hansgatan 47
  621 56 Visby Vägbeskrivning

  Övriga Sverige


  Övriga Sverige Vägbeskrivning

  Jobbar du redan på Spendrups?

  Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  email
  @spendrups.se
  • Elisabeth Zitoun
  • Evelina Hellberg
  • Fredrik Öbom
  • Hans Lindgren
  • Karin Åhman
  • Karin Eriksson
  • Markus Nordvall
  • Matilda Persson
  • Patrik Söderström
  • Peter Berg
  Teamtailor

  Karriärsida från Teamtailor